Druim dien laeve, laef diene druim

Na heel wat potten verf, rolletjes schuurpapier en de nodige emmertjes sop zullen we op 1 maart de deuren opnieuw openen bij de Maasduinen. Bij een dergelijke verbouwing hoort een nieuwe naam en nieuwe formule, namelijk Sophia’s Italian Maasduinen.

Mijn eigen plek…
Het is eigenlijk geen verassing dat deze dag een keer zou aanbreken. Al jaren leef ik (Sandy) met de droom om een eigen horeca onderneming te starten. Na een hele zoektocht en wat tegenslagen mocht het deze keer dan toch lukken! Mijn eigen plek……..Mijn Passie …..Mijn droom.

Maasduinen
Sophia’s Italian Maasduinen (Voorheen Brasserie Maasduinen) is gelegen op het vakantiepark Droompark Maasduinen. In samenspraak met Droomparken hebben we er een nieuw plaatje van weten te maken. Op het moment dat ik mijn deuren open op 1 maart, zal dit de tweede vestiging zijn van Sophia’s.

We zullen veel gasten van het vakantiepark op bezoek krijgen, maar we richten ons ook op gasten die niet op het vakantiepark verblijven. Wandelen, fietsen en genieten van de natuur ? Dat kan hier allemaal heel goed in de omliggende omgeving en uw viervoetige vriend is ook van harte welkom.

Alles is mogelijk!
Voor de kleintjes is het hier een heus paradijs. We hebben een kinderhoek waar je je even helemaal kunt uitleven, en we hebben in onze eigen binnentuin een heel leuke (animerende) verrassing staan. Veel gasten vragen of ze ook nog bij ons kunnen komen brunchen? Ja natuurlijk! Eigenlijk is (bijna) alles bij ons mogelijk! Van ontbijt, tot compleet georganiseerde bruiloften en partijen en alles wat er tussen in valt.

Zijn jullie ook zo benieuwd geworden naar Sophia’s?

Kom vooral een keertje langs aan de maalbekerweg 25 te Belfeld. Op zondag 12 mei zal de officiële opening plaatsvinden. Iedereen is van harte welkom!